Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

29/04/2008

Anak Abah


:: suka sangat bila Abah ada kat rumah ::

Rasanya first time dapat capture muka Idris tengah gelak besar macam ni. Sekarang ni, dia tak tau lagi my new HTC tu adalah kamera. So, dia selamba je senyum, kalau dia tahu haram nak senyum. Dia dah installed dalam otak dia, kalau mama nak capture gambar, jangan pandang kamera (read:my sony camera), tapi kalau orang lain punya kamera, rasanya dia tataw pun benda tu kamera kot (aish, korang paham ke apa yang aku nk sampaikan nih?)

Apapun, senyuman di wajah Idris refleks dari hatinya yang tersangat gumbira setiap kali Abah ada di rumah. Mulut pun asyik sebut je "bah bah bah", langsung tak sebut nama mama dah. Kalau panggil nama mama ni bila tengok mama pakai tudung, ha... masa tu mula la dia kalut nak kat mama, mungkin dia taw kot mama nak 'pergi'

Inilah anak kesayangan mama dan abah, budak kecik yang betul-betul mewarnai hidup kami berdua. Mama doakan Idris jadi anak soleh untuk mama, jadi anak yang sentiasa mendoakan kebahagiaan mama dan abahnya.