Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

25/12/2008

Idris dan sepupu-sepupunya...

Gambar ni sebenarnya dah lama bersawang dalam hard disk makcik, tapi masa makcik tengah cleaning ni.. rasa macam menarik jew nak diopload kat blog.

Gambar ni diambil masa Idris tengah dok syok-syok tengok ultraman dengan Abang Jue & Abang Zul Adz. Comelnya.. sebab Idris ni suka kawan dengan diaorang berdua. Rapat semacam je..
Mama hairan, mama tak tahulah sama ada Idris faham atau tak citer ultraman nih... tapi nampak macam faham je.. following je, kan?

Tengok aksi Idris di tengah-tengah, memang anak makcik gila kuasa, sama macam makcik.. hahahah, apa pun, seronok dapat tengok Idris membesar. Membesar dengan sihat ye, anak mama..

No comments: