Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

26/11/2008

Tagged

Tagged ni ada kat laman Kak Ja.. takde sape-sape pun Tagged makcik :) Tapi disebabkan rasa sengal tangan, nak jugak dibuat tag nih.. ngeh3x. (boleh macam tu?) Boleh ke, tak boleh ke, makcik peduli hape, inikan blog makcik, blog syoksendiri bab kata Mem Aluya Kueh Lapis, dan berbekalkan prinsip tuh.. makcik pun men'tagged' diri sendirik..

1) Do you think you're hot?
Dengan perut yang memboyot ni, rasanya memang hot and spicy la.. orang pandang pun rasa kesian sebab pewoot besar sangat. Ngeh3x.

2) upload ur favourite picture of u.

3)Why do you like that picture?
Sebab nampak macam makcik ni motherly jew, pastu si kecik kat sebelah tu pun sporting jew, dia sebenarnya heran, makcik guna HTC amik pic (sebab dia tataw yg HP abah dia tu leh jadi kamera gak) ada ka macam tu?

4)When was the last time you ate pizza?
Last week, hasben makcik order banyak. Pastu, Shakey's hantar lambat, siap leh extra lagi the following day tuh.. muak makcik nak makan pizza.

5)The last song you listened to?
Dealova - opismate makcik dok layan jiwang yang pasang berulang kali. Makcik layan jew.. zass!

6)What are you doing right now besides this?
FB bookeping. Ngeh3x.

7)What name would you prefer besides yours?
Puteri Irdina Najla - masa mengandungkan anak sulong, kalau pompuan memang sah-sah dapat nama ni dah..

Orang yang Makcik nak tagged:
-Kak Sha sorang jew :)

4 comments:

Hanarose said...

ala tag arr kak sha.. cz loni gile tag ahaks.....

:: nuur-iskandar :: said...

wah.. okie.. sekarang jugak Put tagged. Hahahaha..

kak ja said...

Kja ari tu mmg ingat nak tag Nuur tp bimbang plak kot2 membebankan.. So skg, bertambah pjglah senarai mangsa tag kja... muakakakaka..

:: nuur-iskandar :: said...

huhuhu..

Kak Ja, masa sempat, layan je tag nih.. ;)