Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

17/11/2008

Acara Masak Memasak

Sepanjang pregnant anak kedua ni, makcik tersangatlah suka memasak (sekarang ni dah masuk bulan ke-7, badan tengah bertenaga dan sihat). Weekend lepas, makcik masak lagi. Bab sedap atau tak tu, kita letak belakang, yang penting makcik happy bila masak dan makcik rasa seronok sangat bila hasben makcik enjoy dengan makanan yang makcik masak.

Ini makcik sengaja amik gambar yang makcik masak, walaupun semua makanan ni simple jew.. saje, untuk kepuasan hati makcik dan suntikan semangat untuk terus memasak untuk hasben dan Idris ;)

Breakfast @ Sabtu


Ommellette & baked beans + Hot Milo & Fresh Orange

Dinner @ Sabtu Sphagetti Bolognaise - masak ni sebab Jue & Man datang bertandang all the way dari Terengganu. Diaorang asyik dok sebut je nak makan Sphageti yang makcik masak..


Lunch @ Ahad
Sambal Tempoyak Masak Sup Sayur + Crabstick
Pegedil Daging (Fave. Hasben Makcik)

4 comments:

Baby Tiger said...

wahhh.. lapar ni...

btw, kak put dapat award, tengok entry sayep 16/11

:: nuur-iskandar :: said...

wah..wah..

kak ja said...

Salam Nuur,
Good to hear yg Nuur sihat dan begitu bersemangat sekali!!

:: nuur-iskandar :: said...

Salam Kak Ja,
Memang bersemangat pun.. sampaikan badan naik lebam dek kepenatan nak memasak kat dapur. Harapnya, sampai cukup masanya pun, masih bertenaga ;)

Tapi KakJa, tataw kenapa.. tetiba jadi takut je nak bersalin..