Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

26/09/2008

Buka Puasa @ 25 Ramadhan 1429 Hijrah

Semalam makcik buat perangai, ajak hasben makcik berbuka puasa kat luar. Dua tiga hari ni, selera makcik 'weng' je. Dah dua hari makcik cuma berbuka dengan murtabak daging, tapi makcik frust sebab satu pun tak memenuhi piawaian selera makcik yang memang tinggi ni.

Semalam, hasben makcik menerima usul makcik untuk berbuka di Pan Pac KLIA tanpa sebarang bantahan. Hasben makcik sengaja nak bawa Idris sekali pegi berbuka kali ni, sebab dia nak training menjaga anak bila berjalan dengan mama dan abahnya, kununnya training la nak pergi Dubai ni.

Funnynya, kami tak pegi naik kereta, kami naik ERL. Idris plak, seronok la. New experience kot, tapi masa dok menunggu train tu agak panas la dia, asyik dok menggaru je dia.

Aksi anak makcik yang sengal semasa dok dalam train

Sampai kat KLIA, dah azan dah. Masa aku dok minum tu, datang la sorang brother iran ni, offer kurma. Malu gak nak ambil tapi, amik jugak. Hahahah.. Menu di PanPac x sedap. Tapi aku pilih buffet la.. hasben makcik order a la carte. Dia memang kureng berkenan dengan makanan yang serve sebab banyak makanan melayu dan minang. Apapun, makcik sangat-sangat suka makan oyster!! sedap sangat dan makcik makan banyak, sampai terlupa nak amik gambar food.

Bil kami makan berdua =) Kalau hari-hari macam ni, mahunya kopak hasben aku ituw..

Semalam, balik rumah around 10 pm dah. Penat & terus collapse.

No comments: