Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

18/09/2008

Apa korang akan buat bila semua 'contacts' dalam handphone korang hilang secara tiba-tiba?

Kalau soklan tu ditanya pada makcik, jawabnya: HANGIN GILA!

So, al-kisahnya, dengan mencuri tulang dan masa, makcik rini mencover la nombor tepon yang dah 'gone' dalam hp makcik ni. Alkisahnya, hasben makcik semalam ni ha.. dia nak transfer semua contacts makcik ke outlook, tapi.. laptop makcik yang sangat hampeh itu takde outlook ghupernye!


Tapi, makcik kontrol tahap hangin makcik tu. Nak taw nape? Sebab dua sebab la...

1) Makcik kan tengah mengandung ; dan
2) Hasben Makcik belikan ini kat makcik (tengok nih..)

Hasben makcik belikan NOKIA E Series E66 kat makcik. Hehehehe.. terima kasih la hasben sebab sangat-sangat concern bila makcik asyik dok complain susah la pakai HTC ada stylus pen dengan anak kecik ni.. mana nak pegang anak, mana nak pegang stylus pen lagi, mana nak driving lagi. hehhehe..

so, itulah ceritanya. Rini, makcik keje sampai pukul 3 je. pastu makcik nak pi KLIA jemput bonda makcik yang pulang dari umrah after 2 weeks berpuasa kat sana. the only chance makcik bulih jumpa bonda. sedih..

petang ni, kakyan sekeluarga buka puasa kat rumah makcik. ada sapa2 lagi nak join?

No comments: