Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

16/07/2008

Happy 5th Birthday, Tun Fauzur Adzim!

14 Julai genap buat Zul Adz umur 5 tahun. Budak ini sangatlah noti. And, sometimes really test my patience. Tapi,dah nama lagi budak.. itulah lagaknya. Hari ni, diaorg saje nak sambut bday kat my place. Diaorang anak beranak je sambut, bukan ajak sesape pun.

Kek Choclate Indulgence dah jadi kek Batman. Suka sangat leh gigit batman..

The Happy Family :)

Zul Adz,
Harapnya Zul Adz jadi anak yang soleh, anak yang dengar kata abah mama. Jangan degil-degil dan jangan selalu sangat nak gi Petronas. Budak ini sungguh banyak autanya nak pegi Petronas dan suka makan sweet sampai rongak dah gigi.

Happy Birthday!

No comments: