Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

26/05/2008

Happy Birthday!!


Wah, bulan ni memang page aku sarat dengan wish birthday people dearest jer.. Kawan-kawan, kakak-kakak dan yang ni, entry untuk adikku...

HAPPY BIRTHDAY, MIN!

Dia ni aku kenai since 2002, masa tu aku dah Final Sem di POLISAS. Mula-mula tengok dia, budak ni so innocent. Sepanjang sesi MSK, aku pulun kanak-kanak Bakawali sepenuh hati. Tataw la apa diaorang rasa.. hehehe. Kalau ada termarah, maafkan KakPut yer..

Sepanjang Sesi Jun 2002, aku jadi 'kakak' to kanak-kanak di Bakawali. Mak angkat kami Ustazah Fatin rock as usual. Seronotnya, pada sesi ni.. Ustazah Fatin kasi chance I rules my own rules. Wah.. seronot tahap gaban taw. I still remembered, we have a wonderful team. Ada Hanim yang gila-gila, KokLiz yang strict a.k.a my roomate, Che Wan yang straight, Neda dan Kembar Siam di si Ha, Jammie the kepoh wif Ida, Naza yang putih melepak dan kalangan junior plak yang aku close are Min, Donut, Chubby, Sandy and to they are few more...

Today is her special day. Biar aku tulis something wonderfull about her.

Min yang aku kenal, masa dulu-dulu tiap kali dia jumpa aku, dia tak lupa nak titiskan airmata setiap kali kami berpisah. Dalam hati, aku terasa sangat keikhlasan kami as a sisters. Meh la aku buat confession kat sini, aku sangat-sangat hargai hubungan bagai adik dan kakak antara kami. Walaupun cuma enam bulan kami hidup satu bumbung, kami akrab bagai enam tahun kenal. Dia selalu ada di hari-hari bermakna buat aku, hari konvo dan hari aku officially jadi Puan Puteri pun dia ada disisiku. Besar maknanya ni..

So, Min.. sepanjang kita kenal. Akak sangat-sangat menghargai apa yang kita ada, Kakput doakan yang terbaik untuk Min, dalam segenap cabang Min di dunia ni. Dan, paling penting Kakput harap apa yang kita ada selama 6 tahun yang dah kita jaga ni, akan terus berkekalan sampai bila-bila.. six years and still counting :)

Again, Happy birthday!

P/s:
* Inform akak bila free kita pi celebrate birthday together2...
* Jangan lupa redeem hadiah dengan akak taw.. dah ada kat rumah ni :)

No comments: