Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/03/2008

12th General Election

Awal pagi, rasa macam hari raya dok tengok mak, abang, kakak dok bersiap nak pegi 'memangkah'. Maaf, saya dan suami tidak 'memangkah' kali ini :) Suamiku kata 'i dun believe in democracy, i only believe with absolute-monarchy' aku tak komen apa-apa statement dia :p

Malas nak citer panjang sebab aku tak 'memangkah', cuma minta kakyan amik gambar masa dia pegi mengundi nih. bukan apa, aku ada tgk gambar aku dgn aboh masa GE 1985 atau 1986 dulu, bukan selalu org buat pilihanraya... tu yang aku nak buat entry nih. GE kali ni diaorang pegi naik bas, beramai-ramai dengan sumer sanak saudaraku. korang tgk je la gambar2 nih..

Tapi, disebalik meriah.. ada yang lucunya. Kesian orang tuh, kena tinggal dek bas.. huhuhuhuhu *peace* so, buat masa ni, aku nak buang karan, nak tido sbb malam ni, aku nak tunggu result GE + ada meeting adik beradik nak discuss pasal Alang's wed. So, kita tunggu dan lihat apa akan terjadi..

Selamat mengundi, pangkah yang terbaik dan demi fisabilillah :)

No comments: