Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

28/02/2008

Kisah Kaka dan Lope

Tersebutlah cerita, di sebuah taman perumahan di Gombak, wujudlah seorang 'mafia' pompuan bernama Kaka. Orangnya tembam, manisnye boley tahan . Bila dia menyinga, mak aiihhhh... garang sekali. Pada suatu petang yang indah, sepupu Kaka yang hensom lagi macho bernama Idris, yang mana Kaka panggil dia 'Lope' datang bertandang ke rumahnya. Untuk pengetahun umum, Lope adalah panggilan kepada lelaki yang berpangkat abang tua (orang perak la).


Kaka : Lope, jom kita main combat dengan Kaka :)(sambil menarik baju Lope)
Lope : Kaka, mama cakap, tak baik main combat, nanti kena pukul, sakit...

Kaka : Ala Lope, jom la...
Lope : Tanaklah

Kaka : Apsal degil sangat nih... pukul karang baru taw!
Lope : Jangan la ka..

Kaka : Meh sini, debik sket...
Lope : Adeh.. adeh..

Lantas Lope menolak si mafia pompuan tu... in order nak menenangkan mafia yang mula dah hot.. kelihatan Lope dengan macho lagi gentleman menyabarkan si Kaka



Lope: Sabar Ka.. mengucap..

Kaka : Apa sabar-sabar?!@#$%, nah, amik ko....

Kaka: Bukan ke Kaka dah selalu pesan, jangan buat Kaka hot... degil nih! #@$%^&* meh sini, nak tarik rambut tuh.. orang nak kawan dengan dia.. tahu tak, Lope ni Kaka dah kasi spesel treatment selama nih.. tak yah bayar wang perlindungan? taw?!

Kaka : EEEEEEEiii.. geramnya, tarik rambut dia!

Kaka: Cucuk mata dia...

Tiba-tiba, Kaka baru terperasan yang Wansue, mama kepada Lope sedang memerhatikannya. Lantas dia mendongak ke atas dan mulalah muka gabra bila Lope menangis.... Wansue siap pegang tangan Kaka lagi bagi menyelamatkan Lope..

Kaka: Ohhh.. I'm on the candid kew? Opsss.... kena tukar perangai nih, kena behave. Mama pesan anak dara mama orangnya shweeeeeeet :) shweeet muka dia macam ni la Wansue...

Kaka: Macam ni, sweet tak Wansue?

4 comments:

suesamsudin said...

twenty years frm now, suruh si kaka msk ur blog....
mesti dia malu n gelak bila baca....kenangan ni...huhu...nway u xnak letak chatbox ke dear?senang nak bual2...huhu...

*eh i curious...mn u tau psl my blog ya? :)

:: nuur-iskandar :: said...

sue,
i dah try letak chatbox, tapi mcm x menjadi.. nanti kena xplore lagi :) (nways, im new to bloggger nih-so, pardon me eks)

* knwing ur URL frm putri fariza's blog. kami sedara jauh2. i guess sedara yg x penah jumpa pon, but knowing thru frndster. we're megat's clan..

syiMa said...

kak put...awat comel sgt baby kak put..saye nk gak sorg!!!nak baby gak...

:: nuur-iskandar :: said...

chubby,
nak sorang? aiseh.. susah nak tulun nih... :P